Let us know which mode do you prefer?

Golden Talent Foundation

Golden Talent Foundation

Een sponsor voor de jeugdspelers van FC Twente met als doel bij te kunnen staan waar nodig zodat jonge jeugdspelers zich kunnen ontwikkelen tot het eerste team van FC Twente.

Golden Talent Foundation

De aanleiding

Het komt soms voor dat jeugdspelers niet mee kunnen trainen bij FC Twente vanwege hun financiële situatie. Hierdoor gaat talent verloren. De Golden Talent Foundation ondersteunt deze jongeren door geld in te zamelen.

De oplossing

Met verschillende sponsorpakketten kunnen particulieren en bedrijven ervoor kiezen bij te dragen aan het doel van de Golden Talent Foundation. Om sponsoring nog eenvoudiger en aantrekkelijker te maken is Kodea benaderd. De sponsorpakketten zijn voorbereid om gekoppeld te kunnen worden aan een automatisch leadsysteem en indien gewenst, kan er gekozen worden voor een automatische incasso.

De bijdrage

Kodea heeft een website opgeleverd waarmee de Golden Talent Foundation duidelijk kan laten zien wat zij doet en waar sponsoren zich snel en eenvoudig kunnen aanmelden in een huisstijl die in lijn ligt met dat van FC Twente voor de herkenbaarheid.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.