Let us know which mode do you prefer?

TMSi

TMSi

At TMSi the goal is to enable their clients and partners to conduct the best electrophysiological research possible. they do this by continually designing and developing superior measurement solutions to advance medical research worldwide. Always finding the right solution to any application.

TMSI: We've got your signal!

DE OPDRACHT

TMSi: een Twents bedrijf met internationale reikwijdte als het gaat om het leveren van sensoren die hersensignalen kunnen meten. Een complex onderwerp waardoor het extra belangrijk is de informatie zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk weer te geven voor de bezoeker van de website. Dat is gelukt op de nieuwe website die Kodea samen met partner Digidee tot stand heeft gebracht.

De techniek

Opgebouwd vanuit WordPress en door middel van ACF is de website eenvoudig in beheer. De bezoeker navigeert makkelijk op de website en komt snel bij de juiste informatie. Het uitdagende ontwerp heeft geleid tot een dynamische website met een verrassend samenspel van gevoel en techniek. Dankzij zes verschillende breakpoints werkt de website goed op alle devices.

Samenwerking

Een goede samenwerking tussen klant, bouwer en ontwerper zorgt voor een mooi eindproduct waarbij vaak meer wordt bereikt dan vooraf wordt verwacht.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.