Let us know which mode do you prefer?

Services

Services

Kodea brengt jouw idee tot leven. Wij bouwen websites met een perfecte klantbeleving, maken webshops die perfect aansluiten bij je bedrijf en creëren digitale toepassingen voor ieder bedrijfsproces. Kortom: the new digital agency. Kodea zit naast de klant. Wat jij voor ogen hebt is ons doel. Samen voor resultaat.

Websites

Een website waar de bezoeker niet meer weg wil. Een website die jouw bedrijf perfect weerspiegelt tot in de kleinste details. Een website die vlekkeloos meebeweegt met de handelingen van de bezoeker. Die op de juist momenten de goede informatie weergeeft en de lezer moeiteloos brengt waar hij zijn moet. Dat is een website van Kodea. We gaan graag voor je aan de slag.

Kodea bouwt een custom made template. Een volledige en unieke website. Hiervoor werken we met WordPress, CMS, Laravel Framework en Craft. Dit doen we volgens de Core Web Vitals, de nieuwste richtlijnen van Google. Plugins en koppelingen schrijven we zelf volledig op maat. Dit versterkt de werking van je website. Daarnaast ben je minder afhankelijk van derden en licenties. Door modulair te bouwen en uit te breiden, groeit je website probleemloos mee met je bedrijf.

We leren jou en je bedrijf graag goed kennen zodat we weten waar jouw website aan moet voldoen. We zorgen er voor dat de website optimaal samenwerkt met de overige tools de je gebruikt en dat je altijd beschikt over de meest recente updates. Zie je design bij ons ontwikkeld worden tot een goede website. Kodea ontzorgt van de eerste schets tot het gewenste eindresultaat. Webdevelopment van hoog niveau: Kodea plaatst de partners met de juiste expertise en ervaren specialisten bij elkaar. Samenwerkingen die tot beter leiden. Zonder de regie te verliezen.

Webshops

Een goed werkende webshop is essentieel voor de online verkoop van producten. Een webshop die is gekoppeld aan het voorraadbeheer en communiceert met alle andere interne softwaresystemen van het bedrijf. Een webshop die perfect past bij de bedrijfsvoering en waar je geen omkijken naar hebt. Dat is een webshop van Kodea.

De producten overzichtelijk in beeld voor je klanten. Zowel in desktop- als smartphoneformaat. Aan de andere kant van het scherm loopt alles zoals het lopen moet. Een nieuw product toevoegen aan het ERP-systeem, het assortiment wijzigen of wordt het laatste item net verkocht? Alles is direct zichtbaar in de webshop.

Ieder bedrijf is anders. Een goede webshop bouwen vraagt om maatwerk. Samen met jou zoeken we het juiste platform. Van OpenCart tot WooCommerce: Kodea heeft de kennis in huis om jou te voorzien in het juiste platform voor jouw producten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Technical-SEO

De website of webshop staat. Belangrijk is dat klanten het bedrijf snel kunnen vinden. Online goed zichtbaar zijn gebeurd onder andere door een hoge positie te verkrijgen in de resultaten van zoekmachines. Onder technische SEO vallen bijvoorbeeld ‘on-site’ werkzaamheden die worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat een website hogere posities pakt in zoekmachines, zoals Google. Denk aan een mobiel vriendelijke website, een website met een goede technische structuur en een website die snel is.

Kodea configureert alle elementen van de website op zo’n manier dat de potentiële zichtbaarheid van het bedrijf in zoekmachines wordt gemaximaliseerd. Het team beschikt over de juiste kennis en ervaring om een technische analyse uit te voeren en de uitdagingen in kaart te brengen. We kijken hierbij onder andere naar pagespeed, veiligheid, updates, Mobile First Indexing en de Core Web Vitals van Google.

Met de resultaten van de analyse kunnen onze programmeurs aan het werk. Afgestemd op jouw situatie zorgen we dat de techniek perfect werkt om hoog in de zoekresultaten te eindigen. Daarna stopt het voor ons niet. Een website die beheerd wordt door Kodea, wordt continu gemonitord en altijd voorzien van de laatste technische updates.

API-koppelingen

Een Application Programming Interface (API) koppeling maakt het mogelijk verschillende applicaties met elkaar te verbinden. Op die manier kun je meer uit de beschikbare data halen. Zo is het mogelijk om je website te koppelen aan je backend-systemen, zoals je huidige CRM-systeem, boekhoudpakket of ERP-systeem.

Je kunt hiervoor bestaande software gebruiken. Nadeel is dat het waarschijnlijk niet perfect aansluit bij jouw bedrijf of wensen. Kodea maakt API-koppelingen op maat. Omdat ieder bedrijf anders is en de bedoeling van automatiseren is natuurlijk dat werk je uit handen wordt genomen.

Kodea analyseert je hele online bedrijfsvoering. Welke software, systemen en platforms zijn er en waar zijn verbindingen gewenst? We brengen behoeften in kaart en lopen bedrijfsprocessen langs. Zo bouwen we een unieke en veilige API-koppelingen die van grote meerwaarde zijn voor jouw bedrijf.

Web apps

Een eigen portaal waarin klanten direct inzicht hebben in hun afname of een applicatie waarmee werknemers de planning kunnen bij houden. Een webapplicatie kan extra service bieden en processen vereenvoudigen. Met een web app worden systemen verbonden met externe gebruikers.

Een webapplicatie werkt op alle besturingssystemen en devices met een webbrowser. De browser geeft toegang tot de web app, downloaden is dus niet nodig. We bouwen één app die voor alle platformen bereikbaar is. Hierdoor is de ontwikkeltijd kort en zijn de kosten laag. Security updates worden direct in het systeem uitgevoerd, zodat de gebruiker altijd toegang heeft tot de meest veilige versie.

Wat is dan het verschil tussen een website en een webapplicatie? Een webapplicatie bevat meer interactie tussen de gebruiker en maakt het mogelijk om constant ‘heen en weer’ te communiceren door bijvoorbeeld documenten te kunnen uploaden en downloaden, in een eigen specifieke inlog omgeving en data dat misschien wel uit twee of drie verschillende systemen komt. Denk bijvoorbeeld aan een medewerkers-intranet of een urenregistratie.

Mobiele apps

Letterlijk binnen handbereik. Of het nu gaat om de planning van je werknemers, een promotiegame van een nieuw merk of een inschrijvingsprogramma voor de wekelijkse sporttrainingen. Om bedrijfsprocessen efficiënter te laten verlopen, administratieve taken makkelijker te maken of gewoon voor plezier. Dit levert een tijd- en/of kostenbesparing op of kan worden ingezet als marketingstool.

Een mobiele applicatie is een stukje software dat je op een smartphone, tablet of zelfs computer kunt gebruiken. De app voegt een bepaalde nuttige functionaliteit toe aan het mobiele apparaat. Voor onze klanten bouwen we uiteenlopende mobiele apps die voorzien zijn van maatwerk functionaliteiten. Uiteraard passend bij hun eigen visie en strategie. Je installeert hem door deze te downloaden in de App Store of de Google Play Store.

Een mobiele app is doorgaans geschikt voor de wat meer complexere taken (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een webapplicatie). De mobiele app kan bijvoorbeeld toegang geven tot bronnen van de smartphone zoals de GPS en de camera.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.