Let us know which mode do you prefer?

About

About

Concepten en designs vertalen naar een unieke digital experience. De perfecte beleving bouw je samen. Digitaal presteren op topniveau. Partner bij het creëren van de digitale ervaring.

 

The new digital agency

Kodea brengt jouw idee tot leven. Wij bouwen websites met een perfecte klantbeleving, maken webshops die perfect aansluiten bij je bedrijf en creëren digitale toepassingen voor ieder bedrijfsproces. Kortom: the new digital agency. Kodea zit naast de klant. Wat jij voor ogen hebt is ons doel. Samen voor resultaat.

Van Kodea mag je korte lijnen verwachten. Een oprechte partner met veel technische kennis en een scherp oog voor detail. Vanuit een heldere digitale strategie ontwikkelt Kodea krachtige websites, complexe webapplicaties en apps. Onze focus ligt altijd op de eindgebruiker.

Team

Meet the Team

Echte teamspelers

Meet the team en ontdek wat wij voor je kunnen doen. De ambities zijn groot dus wie weet is er nog versterking nodig op termijn.

Founder/Programmer

Pim Kaptein

Founder/Business developer

Charbel Khalil

Front-end developer

Kevin van den Burg

Back-end developer

Niels van 't Slot

Code

CODE CULTURE

Het team van Kodea bestaat uit programmeurs en business developers met passie voor hun vak en kennis van hun specialisme. Net als het werkveld ontwikkelen ook wij ons voortdurend. De laatste technieken, trends en ontwikkelingen volgen we op de voet. Indien nodig zetten we de juiste externe professionals in. De hoogste kwaliteit van het eerste idee tot het eindproduct: voor minder doen we het niet.

Kodea bezorgt je een unieke digitale ervaring.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.