Let us know which mode do you prefer?

AFMI

AFMI

Een werken bij website vanuit gevoel, beleving, identiteit en volledig gericht op het werven van nieuwe collega’s. Dat is onmisbaar in deze tijden. Wat de website zo speciaal maakt laten we je liever zien wanneer je er zelf doorheen navigeert.

Bekijk website

Beschik jij over een ijzeren wil?

Werken bij AFMI

Een ‘werken bij’- website die eruit springt qua gevoel en klantreis. Dat was de vraag vanuit AFMI en dat heeft Kodea geleverd. Het design is verzorgd door samenwerkingspartner Artica. Kodea heeft de website gebouwd. Een compleet samenspel van beeld en techniek geeft unieke effecten en dynamische elementen.

De oplossing

Een mooi ontwerp tot leven laten komen door het gebruik van goede technieken: dat is wat ons team gedaan heeft voor AFMI. In een kort tijdsbestek hebben we een beheersbare en volledige website opgeleverd vanuit het WordPress CMS. De verschillende elementen in het design schalen perfect mee op iedere device.

Een uniek 3D element

De 3D vertical carousel laat dit bijvoorbeeld goed zien. De juiste elementen op de juiste plaats zorgen voor een unieke beleving.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.