Let us know which mode do you prefer?

Arturo Collection

Arturo Collection

Arturo is een specialist in spraakmakende vloeren. De website van dit bedrijf moet net zo spraakmakend zijn als het bedrijf zelf.

Ontdek de wereld van Arturo.

Arturo

Zowel dealer als eindklant moeten een unieke reis door de website maken. De grootste uitdaging voor Kodea zat hem in de extra functionaliteit voor de dealers. Voor hen is het mogelijk gemaakt via de website te bestellen nadat ze zijn aangemeld.

Positionering Arturo

De opdracht was onderdeel van het vermarkten van Arturo Collection, wat in samenwerking met Brand Builders is gebeurd. De opgeleverde website bevat veel elementen die door middel van ACF eenvoudig te beheersen zijn zonder dat technische kennis noodzakelijk is. Door een scherpe briefing neer te zetten zijn de wensen van Arturo volledig uitgewerkt. Het eindresultaat is niet alleen een mooie website maar zijn ook bestaande processen voor dealers geoptimaliseerd.

De samenwerking

Een goede samenwerking tussen klant, bouwer en ontwerper zorgt voor een mooi eindproduct waarbij vaak meer wordt bereikt dan vooraf wordt verwacht.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.