Let us know which mode do you prefer?

Lebanon Embassy

Lebanon Embassy

The Lebanese Embassy in the Hague manages Lebanon’s relations with the Netherlands and the International Institutions based in the Netherlands. In addition, the Embassy provides consular services for the Lebanese living or visiting the Netherlands.

Bezoek website

Embassy of Lebanon to the Kingdom of The Netherlands.

Start project

De Libanese ambassade in Den Haag wilde een nieuwe website. De oude website was ruim twintig jaar oud en aan vervanging toe. Zonder marketingteam of duidelijke visie op de toekomstige website meldde de ambassade zich bij Kodea. Samen met samenwerkingspartner Creative Bastards is een fantastisch eindresultaat neergezet.

De noodzaak

De website moest een goede impressie van de Libanese ambassade geven en haar bezoekers goed en duidelijk informeren. Door het mogelijk te maken dat via de websitedocumenten en formulieren eenvoudig en snel kunnen worden gedownload, is de ambassade veel werk uit handen genomen en zijn processen geoptimaliseerd.

Samenwerken

Een goede samenwerking tussen klant, bouwer en ontwerper zorgt voor een mooi eindproduct waarbij vaak meer wordt bereikt dan vooraf wordt verwacht.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.