Let us know which mode do you prefer?

Planting Power

Planting Power

Planting Power bestaat uit een vakkundig team van 23 mensen. Betrokken mensen voor wie de natuur een bron van inspiratie is en die weten dat de natuur een positief effect heeft op al onze zintuigen.

Plantingpower.nl website

PLANTING BUSINESS HAPPINESS

Planting power

Planting Power wilde geen volledig nieuwe website maar vroeg om nieuwe templates. Dit bleek praktischer omdat hierdoor niet helemaal opnieuw een website gebouwd hoefde te worden. Voor Kodea was het zaak om nieuwe maatwerk templates te bouwen en te implementeren in een website die niet door onszelf is gebouwd.

De uitdaging

De grootste uitdaging was om de back-end te koppelen met de door ons opgeleverde nieuwe front-end. Dit is met succes gebeurd en het resultaat is een nieuwe, frisse bezoekerservaring zonder dat de fundering van de website veranderd is. Door de juiste koppelingen werken de verschillende elementen en heeft Planting Power een hernieuwde website zonder dat aan de basis gesleuteld is.

Hetresultaat

Het resultaat is een frisse website die het gevoel van het bedrijf overbrengt op de bezoeker. Overzichtelijk, duidelijk, sfeervol en zonder poespas. Net zoals Planting Power zelf.

Gerelateerde projecten

Gemeente Hengelo
Mensenhandel Twente
Autoleasecenter

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.