Let us know which mode do you prefer?

De nieuwe website is gelanceerd

De nieuwe website is gelanceerd

Kodea, een webdevelopment agency gespecialiseerd in maatwerk oplossingen, heeft onlangs een nieuwe website gelanceerd. Het bedrijf heeft een breed scala aan diensten, variërend van het bouwen van websites en webshops tot het maken van API-koppelingen. Met een focus op webdevelopment, biedt Kodea op maat gemaakte oplossingen die uniek zijn voor elke klant en gekoppeld kunnen worden met verschillende tools zoals Exact en AFAS.

Bij Kodea draait alles om het leveren van kwaliteit. Het bedrijf bestaat uit een team van webdevelopers met elk een eigen specialisme. Dit zorgt ervoor dat ze advies kunnen geven over de beste koers om een product neer te zetten dat er niet alleen nu toe doet, maar ook in de toekomst met de klant kan meebewegen. Het doel is niet alleen om een goed product te leveren, maar ook iets wat resultaat oplevert.

Kodea is een jonge, ambitieuze organisatie die zich richt op innovatie en verlegt de focus van het web naar Web 3.0.

Web 3.0, ook wel het gedecentraliseerde web genoemd, maakt gebruik van blockchain-technologie om gegevens en transacties te beveiligen en te decentraliseren. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor applicatie-ontwikkeling en gegevensbeheer. Hierdoor is Kodea instaat om gedecentraliseerde applicaties, smart contracts of blockchain-gebaseerde platformen te ontwikkelen.

Kortom, Kodea is een bedrijf dat gespecialiseerd is in webdevelopment en op maat gemaakte oplossingen biedt voor een breed scala aan diensten. Het bedrijf streeft ernaar om kwaliteit te leveren en is gericht op het creëren van positieve veranderingen in de ICT Sector.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Let’s work together

Ben jij benieuwd hoe digitalisering impact kan hebben op jouw bedrijf of klanten? Wees een stap voor op de rest en blijf in ontwikkeling.